21 Eylül 2015 Pazartesi

İkinci El Buzdolabı Alan Yer

İkinci El Eşya Alan Yerler

İkinci El Buzdolabı Alan Yer İstanbul Geneli gerek Avrupa Yakası Gerek İse Anadolu yakasında Elindeki eski buzdolabını  Satmak isteyen Müşterilerine İkinci El Buzdolabı Alan Yer olarak hizmet vermekteyiz,İkinci El Tüm Beyaz Eşyalarınızı  ihtiyaç duyarsanız İstanbul'un bütün Semtlerinde İkinci El Beyaz Eşya Alan yer Hizmeti sunan Uzman Ekip arkadaşlarımıza  eski beyaz eşyalarınız hakkında  dilediğiniz soruyu Sorabilirsiniz. Tüm İkinci El Eşyalarınız hakkında gerçek bilgiyi öğrenmeden  asla satmayın. Watsapp Üzerinden ikinci el ev eşyaları nızın Fotoğraflarını yollayarak anında Satmak istediğiniz eşyanızın değerini hemen öğrenebilirsiniz. 

Nasıl İkinci El Eşyalar Alıyoruz ?
İkinci El Koltuk Takımları,İkinci El Masa ve Sandalyeler,İkinci El Lcd Televizyonlar,İkinci El Yatak Odaları,İkinci El Kombiler,İkinci El Fırınlar,İkinci El Çanak Anten,İkinci El Uydu Sistemleri,İkinci El Müzik Sistemleri,İkinci El Baza ve yatak başlıkları,ikinci el klimalar,ikinci el Kullanılabilir Tekstil Ürünleri vs...

İkinci El Buzdolabı Alan Yer olarak Nakit Aldığımız İkinci El Beyaz Eşyalar Nelerdir ?
Buzdolap'ları,Fırınlar,Çamaşır Makinaları,Kombiler,Şofben,Bulaşık Makinaları,Davlumbazlar,Aspiratörler ve Daha Bir Çok İkinci El Beyaz Eşya Ürünlerini Kapınızdan Üstelik  Değerinde ve Nakit Alıyoruz.
İkinci El Eşya larınızın Alım ve Satım'ı Hakkında Daha Geniş Bilgi Sahibi olamak için Web Adresimizi ikincielesyabizimisimiz.com ziyaret edebilirsiniz.

Gezici Ekip Numaramız : 0 531 912 52 49
Firma Telefonumuz     : 0 212 442 80 87












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder